Otvorenie reštaurácie sa môže javiť ako ľahké, ale dlhodobé prevádzkovanie je niečo, na čom by mal človek pracovať skôr, ako sa rozhodne s daným podnikaním začať. Ak nechcete len ďalší obchod s potravinami, kde sa ľudia môžu najesť, potrebujete nápad, vďaka ktorému ľudia chcú jesť vo vašej reštaurácii. S obmedzeným rozpočtom je ťažké otvoriť veľkú reštauráciu, ale ak si to naplánujete správne, môžete sa vypracovať a mať v budúcnosti svoj vlastný reťazec reštaurácií. Úspešná reštaurácia nevyžaduje veľký priestor, ale kvalitný vkus a služby. Dnes si nové nápady, ako sú nákladné autá na jedlo a pop-up reštaurácie, získavajú uznanie vďaka svojej kreativite a dobrému jedlu. Ak chcete, aby sa vaše jedlo dostalo k ľuďom, tu sú nápady na nízkorozpočtové reštaurácie, ktoré sú trendy v roku 2020.

Prívesy s jedlom

Potravinové nákladné vozidlá patria medzi najrýchlejšie rastúce trendy v predaji potravín po celom svete. Konkurujú vynikajúcim reštauráciám tým, že poskytujú rýchle občerstvenie v najbližších lokalitách pri kanceláriách a verejných miestach. Ide taktiež o rozpočet, pretože nemusíte platiť za nákup alebo prenájom nehnuteľnosti pre vašu reštauráciu. Môžete investovať do nákladného vozidla a vymodelovať ho na prípravu jedla. Svojím nákladným autom sa môžete pohybovať podľa lokácií, kde nájdete najviac zákazníkov počas celého dňa.

Pop-up reštaurácie

Jedným z nových/neobkukaných nápadov na otvorenie cenovo dostupnej reštaurácie je pop-up reštaurácia. Májové pop-up reštaurácie sa stávajú populárnymi na sociálnych sieťach kvôli svojej krátkodobej prítomnosti na trhu. Tieto reštaurácie sa náhle objavia na trhu a zostanú niekoľko dní, týždňov alebo mesiacov. Tieto reštaurácie využívajú na prípravu jedál a servírovanie miesta, ako prázdne sklady, strechy, záhrady a pod. Pop-up reštaurácie sú tiež skvelým spôsobom, ako vyskúšať nový recept a zistiť, či na ne trh reaguje pozitívne.

Malé reštaurácie

Nemusíte sa držať konceptu prívesov s jedlom alebo priamo veľkých reštaurácii. Malé reštaurácie sú stále vecou a na trhu môžu robiť dobre, ak pripravujete dobré jedlo. Nájdite miesto, ktoré zodpovedá vášmu celkovému rozpočtu, a tiež vám pomôže nájsť zákazníkov, ktorým sa bude páčiť váš nápad a jedlo. Začínať na malom je tiež skvelý postup, ako sa naučiť vyvíjať tlak na podnikanie, kým nebudete pripravení na vyššiu úroveň. Malá kuchyňa v reštaurácii vám môže zabrániť v podávaní ďalších jedál. Tento problém však môžete vyriešiť každodenným podávaním špeciálnych jedál, aby ľudia vedeli, ktorý deň podávate ich obľúbený recept a stali sa pravidelným navštevníkom.

Stravovanie – Catering

Budget

Ak chcete svojimi receptami skutočne ovplyvniť trh, catering môže byť práve tým podnikaním, ktoré hľadáte. Práve to je skutočným kŕmením veľkej masy ľudí. Môžete distribuovať brožúry o svojich stravovacích službách a poskytovať ich vo vašom okolí. Stravovacie večierky vám tiež ponúkajú možnosť naplánovať si jedlo na základe rozpočtu a získať platbu vopred. Môžete si založiť vlastnú stravovaciu agentúru a zarobiť viac peňazí a uznania ako ktorákoľvek iná reštaurácia.

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *